Sorry, we zijn gesloten

Kan ik al een nieuwe mobiele telefoon?

Een telefoonabonnement is meestal een contract voor 24 maanden. Na deze periode is het mogelijk om een nieuwe mobiel uit te zoeken. Vaak is dit al een aantal maanden voor het einde van het contract te regelen. Elke provider heeft hier zijn eigen regels voor. Aangezien wij van alle grote providers van Nederland de abonnementen mogen aanbieden, kunnen wij voor jou controleren wanneer het moment daar is dat je je contract mag vernieuwen. Je kunt hiervoor altijd vrijblijvend voor naar de winkel komen. Wij zullen je helpen aan een onafhankelijk advies om jou de beste keuze te kunnen laten maken.

Wij helpen je in de winkel uiteraard ook bij het overstappen naar je nieuwe provider met behoud van telefoonnummer. Hierbij regelen we het opzeggen bij je huidige provider, en de vlekkeloze overgang van je oude vertrouwde telefoonnummer naar de nieuwe provider.

Wat is een Sim Only abonnement?

De naam zegt het eigenlijk al: Sim Only. Je krijgt dus geen telefoon bij deze abonnementsvorm. Bij een Sim Only abonnement zijn je maandlasten aanzienlijk lager dan wanneer je een abonnement met nieuwe telefoon afsluit. Hierdoor kun je dus per maand wat extra euro’s per maand besparen!
Een Sim Only abonnement is er al vanaf een paar euro per maand, afhankelijk van de wensen die je hebt en de tarieven die er op dat moment beschikbaar zijn. Wij helpen je in de winkel uiteraard ook bij de overstap naar een nieuwe provider. Wij zorgen dat jij je vertrouwde nummer houdt en dat het huidige contract stopgezet wordt, zodat je niet met dubbele maandlasten achterblijft. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij je helpen de beste keuze te maken.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vodafone
Youfone
Hollands nieuwe
Telfort
t-mobile
kpn
BEN

Prepaid naar Sim Only?

Een Sim Only abonnement kan op jaarbasis voordeliger zijn, een ander voordeel is dat je te allen tijde kunt bellen zonder dat je te horen krijgt dat het saldo niet toereikend is. Loop gerust eens binnen om te bekijken of dit voor jou ook interessant kan zijn.

Mobiel Internet

Een abonnement kan op jaarbasis voordeliger zijn, een ander voordeel is dat je altijd kunt internetten buitenshuis. Loop gerust eens binnen, dan kunnen we samen kijken of dit voor jou ook interessanter kan zijn.
Whatsapp
Route