We zijn geopend, tot zo in de winkel!

We zijn geopend, tot zo in de winkel!

Alles voor in huis: TV, Internet en Vaste telefonie

Veel providers proberen van buitenaf bij jou thuis binnen te dringen. We bedoelen hiermee dat de grote providers die jij kent van mobiele telefonie ook actief zijn in de branche van tv en internet. Internet, bellen en tv thuis wordt ook wel breedband genoemd. Sluit je bij eenzelfde provider ook een mobiel abonnement af, noem je dat alles-in-1. Als je kiest voor alles-in-1 krijg je vaak vele extra’s. Deze extra’s worden vaak in korting omgezet op je factuur of als gratis extra pakketten bij je huidige pakket.

Feitelijk is breedband niet meer dan je tv/ Wi-Fi van thuis. Vaak is dit iets wat je geregeld hebt toen in je huidige woning bent gaan wonen. Je mobiele telefoon moet steeds sneller en mooier worden. Veel mensen willen juist hier geld op besparen door weinig data op je abonnement te gebruiken omdat er toch Wi-Fi is. Als je Wi-Fi thuis niet met de tijd meegaat, zal je nooit het maximale uit je toestel halen. Dit is natuurlijk erg jammer, uiteraard kun je ook voor een snellere wifi verbinding bij ons terecht.

Sneller hoeft niet perse duurder te zijn!

Omdat er veel aanbieders zijn varieert de prijs regelmatig Vaak kunnen wij mensen blij maken met sneller internet en alsnog een prijsdaling ten opzichte van wat er nu maandelijks betaald wordt. Wij helpen je uiteraard graag met een onafhankelijk advies om de breedband verbinding ook helemaal up-to-date te maken.

 

 

 

 

 

 

 

[show-logos orderby='rand' category='providers' activeurl='new' style='normal' interface='grid' tooltip='false' description='false' limit='7' padding=20px; filter='false' ]
Whatsapp
Route