Sorry, we zijn gesloten

Beeldscherm van je device kapot?
Wij repareren ‘m!

Zwaartekracht kent veel voordelen, uiteraard zitten er ook veel nadelen aan. Het komt vaker voor dat je telefoon valt dan dat je je verslikt in je eten, dit heeft als grootste oorzaak dat wij steeds meer met onze telefoon doen. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, resulteert dit ervoor dat de telefoon ook steeds vaker de grond raakt. Heel vervelend! Wij bieden ook hierbij graag jou de helpende hand.

Telefoonreparatie in Echt!

Wij repareren van een aantal fabrikanten de telefoons direct in onze winkel, waardoor dat je niet lang zonder telefoon hoeft te zitten. Omdat wij ernaar streven dat wij goede kwaliteit afleveren, gebruiken wij uitsluitend hoge kwaliteitsonderdelen, met als eerste keuze originele onderdelen. Als wij denken de kwaliteit niet te kunnen waarborgen waar je recht op hebt kunnen wij altijd jouw toestel opsturen naar de fabrikant.

Telefoonreparatie hoeft niet duur te zijn.

Je kent jezelf natuurlijk beter dan wie dan ook. Jij weet het beste hoe vaak je jouw telefoon laat vallen, of dat je graag de telefoon gebruikt voor een muziekje onder douche. Mocht het vaak voorkomen dat je telefoon schade oploopt kan een telefoonverzekering een slimme keuze zijn, afhankelijk van de prijs van een reparatie is het slim om je telefoon uit te breiden met deze service, onze verzekering biedt vaste prijzen en vaste voorwaarden. 
We zijn een gecertificeerd reparatiepunt voor onze verzekering.
Whatsapp
Route